Thursday, January 7, 2010

kehidupan aku telah kembali~

hari ini aku xder la buat kerja sangat, aku tido dari pagi sampai ke petang. bgn2 terus layan whose line is it anyway?, pastu layan movie butterfly effects. * tringat lak kat org yg pro Ashton Kucther~. aku tdo jer satu hari, sampai aku terjaga sebab lapar. bgn jer tido, tgk la phone aku.

calls :: 0
massages :: 0

urghh~ finally..
my old days has come. ni lah hidup aku dulu, empty sgt. lately ni, aku cam sensitif sgt, ish, kanape lak nih, maybe hormon xstabil kot... but, i did miss someone, miss that person so badly. tp aper leh buat, miss jer la.. makan hati la ko medhu.. padan muka

tapi, bila sampai malam nyer, aku agak terisi sikit. my lovely girl, shira, YM me.. huhu, rindu lak kat dier, hurm, tp aper yg best, dier tanya aku~


shira ::
tp kn hafeez,slah ke klu memlih,x kn??

hafeez ::
memilih?
x~
kita ader hak utk memilih..
cam ndak beli baju
kita mesti pilih yg kita minat kan?

shira ::
yup~

hafeez ::
tp, mesti ader org akn bg pandangan dier
so, amik pandangan org tue, compere
tp, ape yg kita pilih selalu nyer
seswai ngam kita

shira ::
haha
nnt my time nnt buley la ko tlong kn
haha
x pon
ak nikah snyap2



hish, aper yg shira pikir ni? ntah la, maybe shira aku ni dah matang kot. time dulu2, asyik nangis jer, ikot jer org cakap aper, biase la budak.. tapi, aper yg aku tertarik, soklan yang diajukan..

memilih~

aper yg aku story kat dier tu aku rasa betol, kita pilih aper yg kita ndak n kita minat.. so, pilih la aper yg hati kalian pilih~


p/s :: my gurl shira is my dearest cousin~ love her so much!!


hugs and kisses!!!

1 comment:

Maya said...

hi.. topic memilih..
pernah x terfikir tentang ape yang kite pilih sekarang (jalan hidup, boyfriend, etc) adalah pilihan yang tepat..?