Sunday, March 22, 2009

jem2!!

hahaha.. arini ader bowling punye tournament kat Times Square,
hurm, group aku agak perform pada permulaan, tetapi menjadi biskut lemak cap ping pong selepas tue... padan muka, lain kali cakap besar agi!!! haha... dah, cukup pasal bowling..
hurm, agak cuak juga 1st2, time ndak kuar tadi, maklum lar kuar ngam ibu... nasib baek ader org temankan, thanx org sebelah bilik ku!!! huhuhu...
hurm ,lepas bowling, macam biaser, McD lak menjadi pilihan pasangan retarded ni...
Mc Chicken, Fillet 'o' Fish and large Milo... menu yg biaser untuk pasangan ni...
huhuhu..mampos aper org kate, janji kami suke.. an2??? huhuhu... bangku kosong menjadi saksi tadi... padan muka pempuan yg gile kan mat bangla tu, bangku mereka dirampas... tula, lain kali jgn cari foreigner, cari jer local... bodoh ndak mampos!! hahaha... td mmg hambar, dah lar rushing, pakai lak baju yg mcm tue... Urghhhh!!!! sabar2.... tp td mmg xsyok lar... knaper lar masa mmg suke jealous kalu org senang.. hurm, jgn salah kan masa, masa xmemberikan masalah pom an?? huh!!! jem2!!! anyway, aku happy sgt sebab kuar ngam Mrs Sillymui!!!!


p/s: lain kali, kita kasi pecah key??? ^_^



hugs and kisses!!!

2 comments:

aM said...

haha...pompuan yang bodo.bench dpan mate gi tgk je.bkn nk ddk.patu org ddk mara.patu usha panas.bajet hot sgt usha die tuh..haha padan mke!

Hafeez Halim said...

tah.. dah la bajet hot...
couple ngam mat bangla...