Tuesday, March 24, 2009

mission accomplish??

arini ader missions yg berjaya aku penuhi...

FIRST MISSION : BUAT ASSIGNMENT KAT LIBRARY
STATUS : COMPLETE 20%

senang jer wat assignment rupe nyer, slama ni aku cut and paste jer...
tapi, bg aku, cut and paste lagi senang lar...xyah pikir... :p
td aku buat sikit assignment pasal negotiation between employees and union trade, hurm, tgk tajuk cam simple jer, tp ndak cari article dier, mak aih!!! cam bangang!!! susah siot!!
pastu duk pikir pasal aper that lecturer berjaya lak memikat hati student dier arini.. huh!!
so far so good, my assignment yg diberi 2 bulan lepas and aku br start ndak buat, kerana
due date dier next 2 weeks, dalam proses pembikinan!! Tug and Roll!!!

SECOND MISSION : MEET MRS SILLYMUI
STATUS : ALMOST INCOMPLETE

duduk macam budak nerd dalam library, pastu wat2 sibuk cari bahan ( padahal article utk assignment mmg xjumpe ) buat2 rajin baca buku, aku rasa hampir semua buku kat situ aku baca td... huhu!! cam Clark Kent lak pulak... dari 800 pg smpi 1030 pg.. huish!! lama tue...
tp xper, my hobby is waiting.. sakit woo bontot aku duduk lama sgt, al maklum lah, yg aku punyer ni xder kusyen!! walaupom menunggu tue salah satu drpd diri aku, tetapi aku ni bukan jenis yg committed, last2 aku text her gak... uishh!! sebab tue aku statuskan mission ni almost incomplete.. Mrs Sillymui dtg tunjuk muka, and aku berjaya gak settlekan mission nie...


**********************************************
HAPPY BIRTHDAY ZIANA
WELCOME TO THE CLUB!!
(club org2 yg dianggap tua~~)


p/s : still smiling~~~ ^_^



hugs and kisses!!

2 comments:

aM said...

looks like mr retarded just got lucky as mrs sillymui got some spare time to meet him up dz morn. ^_^

Hafeez Halim said...

hurm...
sbb tu org ckp...
'xsalahkan kalau kita menunggu'