Wednesday, July 1, 2009

homecoming!



hello people!!!


hye! such a long time that aku x conteng blog nie.. sebab tue ader org mempertikaikan, knaper ader blog kalu xupdate.. hurm, aku pom ader gak terpikir pasal nie, tp aper leh dibuat, mungkin aku ni jenis yg xcommitted kot... hahaha.. hurm, aku rasa aku menconteng ni pom sebab mood, xder mood xder lah contengan.... hurm, sepeninggalan aku ni kan, banyak sangat benda yg berlaku... xterhitung...

dari segi activities~~
********************************
hurm, aku baru jer abes menjalani training dgn jayanya, huhu.. dapat free mark kat muka! hurm, xper, baru lar nampak ganas skit,cam pirate gitu... sesi akedemik dah bermula, maka idup aku skali lagi dihantui oleh pen+kertas+presentation+deadline... banyak subjek baru dan pelik aku kna amik tahun nie, tapi xper, demi kesucian ilmu pengetahuan,daku rela kan diri... dan yg paling mencabar kali ni Projek Sarjana Muda (PSM).. dah tua rupenyer aku ni! xper, ader baki setahun lagi aku kat tempat ni.. xper, aku pastikan last year aku kat sini menjadi satu tahun yg best+manis buat lakaran sejarah idup aku, baru best sikit time ndak cite kat anak2 or cucu2 nanti!!


dari segi emosi~~
*********************************
xder aper yg berbeza, medhu kat skolah menengah = medhu kat universiti! huhu, still lagi cheerful+happy person, Alhamdulillah, Tuhan masih lagi kekalkan semua bhgn badan,sel2 otak aku nie, xder aper yg kurang ataupom lebih, hurm, cerita pasal lebih ni, ader sumtim yg telah aku dapat, sesuatu yg mempunyai chemistry yg baek skali ngam aku... shhhhh!!! benda ni private, ndak tahu?? haa~~ cari sendiri! huhuhu... tapi as a human-being, mesti ader masalah dalam idup, so, probs demi probs, makin tinggi tahap karmanye telah muncul dalam idup aku, tapi, so far so good lar.... i still can handle it by myself! hurm, kadang2 teringat gak time high school dulu, rindu gak ngam geng B1-7, communities 0105, 5 Lambda punya hantu, junior2 yg begitu taat dan setia dgn pemerintahan senior2... hurm, wish be there..again!

dari segi fizikal~~
**********************************
still lagi xgemuk2, hurm, cam ni jer... aper org kata, keding?? camtu lar, dah banyak dah makan, tapi still macam ni gak... kehenseman tu dah tercalar skit sebab dah berparut dah muka aku ni.... tp ader org syg lagi, yg tu yg mahal tau!! hahaha...

penutup bicara.....

hurm, kepada geng2 bloggers semua, aku akan cuba sedaya upaya tok memview, mengcomment blog korang semua key?? huhu.. and i'll try my best to update my blog nie...

thanks!



p/s:: wish me luck!!!



hugs and kisses!!!

2 comments:

mrs sillymui said...

yeah..free mark.GANAZZ...la sgt!

:p

Hafeez Halim said...

br best kalu muka ganas!!!!