Thursday, July 30, 2009

nik hanafi??

hurm, nik hanafi... who the hell is nik hanafi??? anak kpd yaacob and his lovely wife, aminah... but, what so interesting about nik hanafi nie?? well, he is a student, 3rd year student of most prestige university in Malaysia... hahaha... aku terserempak dgn mamat ni masa ndak balik Kelantan aritu, time aku tgh best layan fillet-o-fish and milo ais, mamat ni dtg untuk berborak ngam aku kat McD LCCT... tp, aper yg aku ndak highlight kan disini, nik hanafi ni, seorng yg sgt suka kpd environment yg tidak terkongkong+ keadaan di mana ader freedom of speech+ unconspiracy environment... urghh... tp syg nyer nik hanafi tidak berada di dalam keadaan yg diimpikan itu, maybe, it's written... skrg ni, aper yg membebankan nik hanafi ni, sekarang dier terpaksa menyiapkan thesis a.k.a PSM, last year student katakan... disamping itu, ader gak lar masalah lain yg mendizzy kan kepala dan fikiran nya.. tp, aper yg nik hanafi cuba smpikan, setiap masalah mesti ader penyelesaiannya, xkira lah besar mana probs tue, dier pasti dan aku yakin yg dier akan selesaikan nyer... nik hanafi jugak mengadu kpd aku, pasal person yg dier syg.. hurm, but as a professional listener... aku dgr jer lar.... dier ckp yg lovely person tue dah brubah skrg, aku xberapa paham and aku cuba2 untuk fahamkan, tp xfaham2 gak... ish! lembab tul aku ni.... dah la, malas aku pikir pasal tue, sakit hati tow, sebab aku pom xpaham ape sebnrnya masalah mereka... tp, aper yg penting, nik hanafi ni ader banyak member, yg slalu menghiburkan hati nya, dier kata dier syg sgt kawan2 dier..jd on behalf of nik hanafi, thanxz!!!

tp, selepas nik hanafi dan aku meluangkan masa bersama ari tue, nik hanafi hilang macam tue jer... aku xtow aper skrg berkembangan terbaru, hidup ker mati pom aku xtow... tetapi, aku yakin, nik hanafi terus ada and could survive dalam hidup yg serba huru hara ni, believe me friend, u are the great friend that i ever met!!!

Q:knape aku tulis pasal nik hanafi???
A:sebab aku rasa dier dlam tekanan... kesian~~


p/s: coretan seorng member kepada member!


hugs and kisses!!!

1 comment:

hananchiwi said...

bgus neh da membe cm ni.
eh eh. senior ceni.
:D